13 Haziran 2014 Cuma

Mega holdings'in uyduruktan web sitesi




    Mega Holdings Web Sitesi


    Mega holding görünüşte bir web sitesi satıcı olarak görünüyor. Fakat piyasada size uygun bir kişisel bloğu isterseniz 20-30  yada en fazla 100 tl gibi bir fiyatla açabilirsiniz. Ama bu kandırıcı lar, 3 yıllık 750+ kdv yani 900 dolara satmaktadırlar ki üstelik sadece free ( bedava) web sitesi yapan siteler gibi bir websitesini kurbanlarınına  çok fahiş bir fiyatla satmaktadırlar eğer web siteniz olsun istiyorsanız.  r10.net  gibi bir webmaster sitesinde size çok uyacak ve destek olacak arkadaşlar bulabilirsiniz...

Şimdi gelelim uyduruk websitesi'nin özelliklerine;

1. sınırsız alan saçmalığı var diyorlar girdim baktım 10gb alan vermiş ama ftp adresi yok hosta dosya ve benzeri bir şeyler atamıyorsunuz. Sadece orda belirtilen şablonları kuruyorsunuz.  2. Sınırsız banwith (Trafik) Bundada r10.netteki arkadaşın bir hikayesini paylaşmak istiyorum bu arkadaşı çağırıyorlar iş görüşmesi için oda hosting den bahsediyolar sınırısız filan diye oda benim 500.000 tekil ziyaretcisi olan bir sitem var bunu nasıl taşırım diyor cpu kullanım izni ve ftp adresini istiyor ama iş anlatanların bu konudan haberi bile yok oda bunlarından bir halt olmaz deyip kalkıyor masadan.
3. php desteklemiyor. cpanel yok phpmyadmin yok database kurmak gibi bir imkanınızda yok.

Sonuç olarak bir web sitesi hostundan bekleyeceğiniz hiçbir özellik yok free web sitesi alıyorsunuz ona vereceğiniz parayla bir vps bile kiralar hosting satabiliriniz..

 Eğer web sitesi açmak isteyen arkadaş varsa 20-100 tl ye satan arkadaşları tavsiye edebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder